Korihaille tilastotappio runkosarjan päätteeksi

0

Lähes vuoden on Pohitullista kotiyleisö poistunut hymyssä suin. Pitkä kotivoittojen putki napsahti yllättävässä kohtaa poikki. Divarin jumboksi jäänyt FoKoPo onnistui jenkkikolmikkonsa huikeilla otteilla nöyryyttämään isäntien puolustusta läpi ottelun.
Vaikka haiparven hyökkäys toimi kohtuullisesti, pakkipään heikkous tuotti koririkkaasta (104-109) kamppailusta tappion. FoKoPon jenkkitrio kuritti isäntiä peräti 83 pisteellä.
Runkosarjan voiton varmistaminen aikaisessa vaiheessa on tuottanut perään merkityksettömiä, ja myös tylsiä koitoksia. Forssa toi mukavaa piristystä tähän listaan ja samalla näykki petokalaa pyrstöevästä juuri oikeaan aikaan. 26 pistettä ja komeat 15 syöttöä tilastoihinsa kerännyt haikippari Mikko Jalonen oli ottelun jälkeen tulisella tuulella.
-Aivan helevetin huonoa puolustamista. Forssa oli tänään hyvä, mutta meidän keskittyminen oli surkeaa. Me oltiin myöhässä, sitten jouduttiin juoksemaan perässä. He antoivat pari syöttöä ja sitten tuli vapaa heitto. Tämä oli hyvä herätys meille ennen pudotuspelejä, ei tässä mitään kuolemattomia olla, Jalonen jyrisi.
Adrien Coleman säkitti 22 pinnaa, mutta jälleen kerran vapareissa (4/11) oli rutkasti parannettavaa. Marcus Van hassasi korin alta liian usein, vaikka pinnoja kertyikin 21. Levypalloja kertyi samanmoinen määrä.