Korihait korjasi kauneusvirheen

0

Joulun alla Tampereella kauden avaustappion kokenut haiparvi palasi rikospaikalle päättäväisesti. Huikeasti piristynyt, ja jopa välieräpaikasta haaveileva Pyrinnön kakkosjoukkue oli tällä kertaa täysin vailla mahdollisuuksia kun ukilaiset näyttivät osaamistaan.
Toisella neljänneksellä petokala sai pitävän otteen vastustajasta ja tämän jälkeen mentiin enimmäkseen yhtä päätä. Laajalla rintamalla jyrännyt ukilaispoppoo vei kamppailun numeroin 73-99. Hurjimmillaan ero oli 62-99, mutta viimeisillä minuuteilla meno hieman hyytyi.
Adrien Coleman oli toisessa pelissä peräkkäin hurjassa tikissä. Nigel Mooren paikkaa selkeästi täyttävä Coleman nakutti 27 pinnaa. Takaisin ruotuun palannut Marcus Van oli perinteisen hurjana. Pinnoja kertyi 21, levypalloja saman verran.
Mikko Jalonen järjesti oman kolmosshownsa viimeisellä jaksolla, Jalosen saldoksi tuli 17 paunaa. Niko Malinen (12p.), Mikael Herbert (10p.), Elias Valtonen (5p.), Hunter Gibson (5p.) ja Petteri Ruutiainen (2p.) pääsivät myös pistetilastoihin.
Tämä oli Korihaiden viimeinen vieraspeli runkosarjassa. Ennen herkullisen mielenkiintoisia pudotuspelejä on jäljellä vielä kotimatsit Tarmoa ja FoKoPoa vastaan.