Rattijuoppo aiheutti ketjukolarin

0

Sunnuntaina Laitilassa, Eurantiellä sattui kolmen henkilöauton ketjukolari, jossa yksi henkilö loukkaantui.

Onnettomuus tapahtui, kun paikkakuntalainen mies jolla oli kyydissään kolme matkustaa, oli autollaan kääntymässä vasemmalle Urheilutielle ja odotti mahdollisuutta kääntymiseen keskiviivan vieressä. Takana oli kääntyvää autoa hiljaisella nopeudella oikealta ohittamassa henkilöautolla sastamalalainen mies, jolla oli myös mukanaan kolme matkustajaa.

Ohittajan perään törmäsi omalla ajokillaan laitilalainen, vuonna 1979 syntynyt mies. Törmäyksen voimasta auto sinkoutui eteenpäin, osuen kääntymässä olleen auton oikeaan takakulmaan.

Viimeistä autoa kuljettanut mies loukkaantui kolarissa ja hänet kuljetettiin Turun yliopistolliseen keskussairaalaan. Muut onnettomuudessa osalliset loukkaantuivat lievemmin. Edellisiin autoihin törmännyt kuski puhalsi 2,0 promillea.
Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Onnettomuus tapahtui iltapäivällä kello 16 maissa.