Tuulivoimakaava jäi pöydälle

0
Tuulivoimakaava on aiheuttanut kiihkeää keskustelua niin Uudessakaupungissa kuin sen naapurikunnissa.
Tuulivoimakaava on aiheuttanut kiihkeää keskustelua niin Uudessakaupungissa kuin sen naapurikunnissa.

Uudenkaupungin kaupunginhallitus jätti yksimielisesti pöydälle esityksen Uudenkaupungin tuulivoimayleiskaavan jatkovalmistelusta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kaava luonnos ja siitä saadut lausunnot ja huomautukset on käsiteltävä hallituksen seuraavassa kokouksessa.

Tuulivoimayleiskaavaluonnoksesta jätettiin 361 huomautusta. Lisäksi siitä on pyydetty ja saatu lausuntoja useilta eri toimijoilta aina naapurikunnista puolustusvoimiin. Lausunnot, huomautukset ja niihin liittyvät vastineet käsittävät useita satoja sivuja.

– Asian luonteesta ja materiaalin laajuudesta johtuen kaupunginhallitus katsoi lisäajan olevan tarpeen koko aineiston syvälliseen läpikäymiseen, totesi kaupunginhallituksen puheenjohtaja Seppo Nikula.