JKS väsyi haiparveen ja rumpuryhmään

0

Kauan odotetut I-divisioonan play-offit lähtivät Korihaiden osalta nihkeästi liikkeelle. Hyökkäys toimi, mutta pakkipäässä vastustaja JKS (Järvenpää) nöyryytti isäntiä ja kolmosia paukkui joka puolelta. Puoliajalla tilanne oli kutkuttava 47-45.
Kolmannella jaksolla tapahtui yllättävä, käänteentekevä episodi. JKS:n valmentaja Jarkko Lanu kypsyi Korihaiden junioreiden ylläpitämään rumpuryhmään ja vaati tuomareilta ryhmän siirtymistä pois joukkueen vaihtopenkin lähettyviltä. Kun oikeudenjakajat suostuivat tähän, kotiyleisö pillastui totaalisesti eikä haiparven pelaajatkaan tätä sulattaneet.
JKS ampui tässä omaan jalkaansa. Petokala syttyi tämän jälkeen täyteen liekkiin ja pyyhki JKS:lla lattiaa mennen tullen. Kymmenen pinnan johto asema muuttui vartissa murskavoitoksi loppunumeroiden ollessa 106-75.
Korihaiden ykkönen oli nivustaan tuskallisesti pelin jälkeen pidellyt Marcus Van (28/22).
-Se on ollut kipeä koko viikon ja saan siihen kyllä hoitoa, Van vakuutteli.
Vanin lisäksi luottomiehiä olivat Adrien Coleman (26p.) ja Mikko Jalonen (20/10 syöttöä).
Korihaiden valmentaja Jarno Nikula pisti nihkeän startin JKS:n lähtötilanteen, heikon puolustuksen ja alkujännityksen piikkiin.
-Vastustajalla on tässä ottelusarjassa vain voitettavaa ja paineetta heitot osuivat. Puolustimme väärin ja tapojemme vastaisesti alussa. Perhosia oli mahanpohjassa, mutta nyt on saatu pää auki. Vauhti näissä peleissä on erilainen ja nyt saa pelata kovempaa. Jokainen ymmärsi nyt, että heti pitää olla hereillä kun kentälle pääsee, Nikula lausui.
I-divisioonan finaaliin pääsee kolmella voitolla. Seuraava peli on lauantaina Järvenpäässä. Toisessa otteluparissa Nokia nousi väkevällä loppukirillä Oulun ohi ja piti kotietunsa.