Keskustassa popsahtelee

0
Lauantaina torilla tavataan myös noita ja noidan kissa.
Lauantaina torilla tavataan myös noita ja noidan kissa.

Jo perinteeksi muodostunut iloinen Pop Up -tapahtuma valtaa taas Uudenkaupungin keskustan ja hiukan lähialueitakin ylihuomenna pääsiäislauantaina 4.4. Mukana on kaikkiaan 51 pop up pistettä, jotka kello 10-15 välisen ajan tuovat riemullista säpinää ja värikästä meininkiä kaupungin katukuvaan.
Järjestelyihin aktiivisesti osallistuva yrittäjä Kirsi Palo iloitsee siitä, että elämykselliseen katutapahtumaan on ilmoittautunut jälleen näin ruhtinaallisen paljon osallistujia.
– Paitsi paikallisille ja lähiseudun asukkaille, myös mökkiläisille ja ulkopaikkakuntalaisille tämä on tärkeä tapahtuma. Moni on kysellyt, että järjestetäänhän Pop Up varmasti taas tänäkin vuonna, Palo kertoo.
Tempauksen ideana on, että kuka tahansa voi päivän ajaksi pistää oman kojunsa tai myyntipisteensä pystyyn ja ilahduttaa ihmisiä eri tavoin. Ennakkoon ilmoittautuneet ovat mukana yleisölle jaettavassa pop up -kartassa, josta löytyy kunkin pisteen osoite ja lyhyt tapahtumakuvaus.

Tänä vuonna uutta on torille tapahtuman ajaksi popsahtava Crusell-lava, jossa kaikki halukkaat pääsevät esiintymään. Luvassa on jo ainakin musisointia, nukketeatteria ja paukepiiri.