Korihait ei onnistunut ryöstöretkessä

0

BC Nokia kykeni ahdisteluista huolimatta pitämään saavuttamansa kotiedun ja siirtyi finaalisarjassa 2-0 johtoon. Tämä tarkoittaa sitä että Korisliigan paikka on katkolla nokialaisille keskiviikkona Pohitullissa.
Nokia tuli kotiotteluun pyörremyrskyn lailla ja haiparvella oli sormi suussa ensimmäisellä neljänneksellä. Vielä 15 minuutin kohdalla eroa oli 13 pistettä (44-31), ennen kuin petokala sai pelijuonesta kiinni. Puoliajalle mentiin tilanteessa 50-45.
Tasaisella toisella puolikkaalla Adrien Coleman nosti lay-upilla Korihait 75-77 johtoon runsaat neljä minuuttia ennen loppua. Finaaleissa kovaa jälkeä tehnyt Nokian Joni Harjula (21p.) tälläsi aikalisän jälkeen kolmosen pohjaan nostaen isännät edelle. Korihait hätisteli kotijoukkuetta loppuun asti, mutta nokialaisten kasetti kesti ja ottelu päättyi lukemiin 92-85.
Korihaiden ykköstykki oli 26 pistettä takonut Mikko Jalonen. Marcus Van (17/11) teki jälleen tupla-tuplan. Pisteet jakautuivat näiden jälkeen melko tasaisesti. Mikael Herbert (13p.), Nigel Moore (10p.), Niko Malinen (7p.), Adrien Coleman (6p.) pääsivät pistetilastoihin. Erikoismaininta kuusi pistettä tehneelle Elias Valtoselle, joka nakkasi kylmäpäisesti kaksi kolmosta kahdella yrittämällä sisään. Tuloksena siis kuusi pistettä.