Poliisin tehostettu huumevalvonta tuotti tulosta

0

Lounais-Suomen poliisilaitoksen kenttävalvontaryhmä toimitti yhdessä Uudenkaupungin poliisiaseman kanssa tehostettua huumevalvontaa 1.-17.4.2015 Uudenkaupungin ja Laitilan alueella. Kyseisenä aikana alueella kirjattiin 40 huumausaineisiin liittyvää ilmoitusta, joista 1 törkeänä. Epäiltyjä oli yhteensä 40 eri henkilöä. Ensikertalaisia kiinnijääneistä oli 11. Nuorimmat kiinnijääneet olivat 15-vuotiaita.

Poliisi takavarikoi tänä aikana 61 kannabiskasvia sekä vähäisiä määriä marihuanaa, ekstaasia, amfetamiinia, subutexiä ja suboxonea. Lisäksi poliisin haltuun takavarikoitiin hormonivalmisteita. Samalla tavattiin kahdeksan etsintäkuulutettua henkilöä.

Osa asioista on vielä esitutkinnassa, osassa on annettu poliisin toimesta rangaistusvaatimus tai huomautus ja osa on siirtynyt syyttäjälle.