Tehoratsia tuotti tulosta – 40 epäiltynä huumeista

0

Lounais-Suomen poliisilaitoksen kenttävalvontaryhmä toimitti yhdessä Uudenkaupungin poliisiaseman kanssa tehostettua huumevalvontaa 1-17.4.2015 Uudenkaupungin ja Laitilan alueella. Kyseisenä aikana kyseisellä alueella kirjattiin 40 huumausaineisiin liittyvää ilmoitusta (joista 1 törkeänä). Epäiltyjä oli yhteensä 40 eri henkilöä. Ensikertalaisia kiinnijääneistä oli 11. Nuorimmat kiinnijääneet olivat 15-vuotiaita.

Poliisi takavarikoi tänä aikana 61 kannabiskasvia sekä vähäisiä määriä marihuanaa, ekstaasia, amfetamiinia, subutexiä ja suboxonea. Lisäksi poliisin haltuun takavarikoitiin hormonivalmisteita. Samalla tavattiin 8 etsintäkuulutettua henkilöä.

Osa asioista on vielä esitutkinnassa, osassa on annettu poliisin toimesta rangaistusvaatimus tai huomautus ja osa on siirtynyt syyttäjälle.