Tv- ja radiolähetyksissä katkoksia torstaina

0

Digita tekee mastotöitä Uudenkaupungin Orivon radio- ja tv-täytelähetinasemalla 23. huhtikuuta klo 9.00–15.00. Työturvallisuuden takaamiseksi Orivosta välitettävien tv-kanavien lähetykset joudutaan katkaisemaan enintään kahden tunnin ajaksi kello 9.00–15.00 välisenä aikana. Katkos pyritään pitämään mahdollisimman lyhyenä.

Mastotöiden ajaksi Orivosta välitettävät radiokanavat Yle Radio Suomi / Turun Radio, Iskelmä Turku, Radio Auran Aallot, Radio City, Radio Melodia ja Voice siirretään vara-antenniin ja lähetetään alennetulla lähetysteholla. Siirto vara-antenniin ja takaisin pääantenniin aiheuttaa näiden radiokanavien lähetyksiin enintään viiden minuutin katkokset töiden alkaessa klo 9.00 ja päättyessä klo 15.00.

Tehonalennukset voivat aiheuttaa häiriöitä radiolähetysten vastaanotossa kuuluvuusalueen reunamilla.

Kuuluvuus- ja näkyvyysalueen sekä alueella lähetettävät radio- ja tv-kanavat voi tarkistaa Digitan karttapalvelusta www.digita.fi/karttapalvelu.

Vara-ajankohta mastotöille on 24.4. klo 9.00–15.00.

Digita pahoittelee katkoksista ja tehonalennuksista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.