Uki-Laitila maantie päällystetään

0
ELY-keskus on tehnyt lopullisen päätöksen siitä että Uki-Laitila maantie otetaan mukaan tämän vuoden päällystysohjelmaan.
ELY-keskus on tehnyt lopullisen päätöksen siitä että Uki-Laitila maantie otetaan mukaan tämän vuoden päällystysohjelmaan.

Varsinais-Suomen ELY-keskus on päättänyt ottaa Uudenkaupungin ja Laitilan välisen maantien tämän vuoden päällystysohjelmaan.

– Saamani ennakkotiedon mukaan päällystystyö Varsinais-Suomen ELY-keskuksen alueella alkavat toukokuun alussa ja Uudenkaupungin ja Laitilan välinen tieosuus olisi työohjelmassa jo kesäkuun alkupuolella, kertoi Uudenkaupungin tekninen johtaja Jari Nikkari.

Tie saa kokonaan uuden päällysteen. Päällystettävän osuuden pituus on noin 18 kilometriä.
Uudestakaupungista Laitilaan johtavalla maantiellä on erittäin pahat urat. Pahimpia kohtia on kunnostettu paikkaamalla, mutta se harvemmin on kovinkaan pitkäaikainen ratkaisu. Tie on nykyään erittäin vilkkaasti liikennöity ja sillä kulkee paljon raskaita kuormia esimerkiksi Yaran suuntaan.