Sanna Arell jatkoon Tangomarkkinoiden esikarsinnoista

0
Tänä vuonna Seinäjoen Tangomarkkinoilla on mahdollista kuulla uusikaupunkilaista laulajaa Sanna Arellia.
Tänä vuonna Seinäjoen Tangomarkkinoilla on mahdollista kuulla uusikaupunkilaista laulajaa Sanna Arellia.

Uusikaupunkilainen laulaja Sanna Arell selvitti tiensä jatkoon tämän vuoden Tangomarkkinoiden esikarsinnoista. Seuraavassa vaiheessa yleisö pääsee netin kautta äänestämään omaa suosikkiaan. Tuomariston valitsemista 50 parhaasta mies- ja 50 parhaasta naislaulajasta yleisöäänillä jatkaa 30 miestä ja 30 naista Turussa  kesäkuussa järjestettävälle Tangomaratonille. Maratonin kautta valitaan lopulliset kilpailijat Seinäjoen Tangomarkkinoille.

Sanna Arellin lisäksi vakkasuomalaisia laulajia kisassa edustavat  laitilalaiset Aini Tähtinen ja Rami Rafael, sekä vakkasuomalaiset juuret ja täällä usein konsertoivat, nykyisin Kaarossa asuva Piritta Venho.

Laulajia voi käydä kuuntelemassa ja äänestämässä ylen verkkosivuilla, yle.fi/tangomarkkinat jatkuen aina 18.5.2015 klo 12 asti.