Tul vilkuttaan motoristeil

0
Uusikaupunkilaiset motoristit saavat huomenna vieraita ympäri Suomea.
Uusikaupunkilaiset motoristit saavat huomenna vieraita ympäri Suomea.

Hymyilevän motoristin kevätpäivän päätapahtuma on paraati, joka lähtee liikkeelle huomenna lauantaina kello 12 Valmet Automotiven parkkipaikalta. Reitti kulkee Kalannintien, Laivanrakentajantien ja Rantakadun kautta makasiinien ja Hotelli Aquariuksen väliselle puistoalueelle.

Koko letkan perille pääseminen saattaa kestää jopa puolitoista tuntia. Paraatin aikana poikittainen liikenne Laivanrakentajantien yli suljetaan ja Laitilan suunnasta kaupunkiin saapuva liikenne ohjataan Hakametsän kautta.

Reitin varrelle toivotaan runsaasti ihmisiä ihastelemaan moottoripyöriä ja vilkuttamaan paraatiin osallistuville.
Venerannan parkkipaikka on varattuna vierailevien moottoripyörien pysäköintiin. Paraatin päätöspaikalla rannan puistoalueella puheenvuoron saavat kerhon puheenjohtaja Kai Heino sekä Suomen Motoristien puheenjohtaja.
Perinteinen kiertovanne luovutetaan seuraavalle järjestäjäseuralle. Viime vuonna Kouvolassa UKMP:lta oli muutaman hengen porukka hakemassa vannetta Uuteenkaupunkiin.

Myös Uudenkaupungin Matkailuyhdistyksen Irmeli Laaksonen toivottaa vierailijat tervetulleeksi kaupunkiin. Musiikista vastaavat Heikki Hakkarainen sekä seuran oma Motorcyclers Rock Band.