Uudenkaupungin lukion uudet ylioppilaat

0
Uudenkaupungin Sanomat onnittelee uusia ylioppilaita ja heidän perheitään.
Uudenkaupungin Sanomat onnittelee uusia ylioppilaita ja heidän perheitään.

Uudenkaupungin lukiosta kirjoittivat tänä keväänä ylioppilaiksi seuraavat:
Aarnio Laura-Tuulia, Elo Fanni, Haapasaari Lauri, Hurnanen Joona, Juntunen Kasperi, Juselius Josefiina, Järvinen Sakari, Karjalainen Valtteri, Karppi Ville, Kerkola Severi, Kettunen Linda, Korhonen Severi, Kortetmäki Inka, Koskinen Tuukka, Kotiranta Teemu, Kunnasmaa Lari, Kuronen Aleksi, Lampinen Jami, Lehtonen Aleksi, Louhivaara Samuli, Louhivuori Valtteri, Myllynen Antto, Mäkelä Ella, Mäki-Arvela Mirka, Niemikunnas Patrik, Nieminen Nea, Nikula Lumikki, Niskanen Annika, Niskanen Inka, Nummelin Jessica, Nurmi Anni, Nurmi Marianne, Nurminen Helmi, Nuutila Elina, Oksanen Joonas, Oksanen Juho, Paakkola Tiia, Pajunen Leevi, Palviainen Mirja-Kaisa, Poskiparta Marko, Rekola Elina, Rosendahl Iiro, Saarinen Susanne, Silvola Joona, Taiminen Erika, Tammi Jaakko, Toivonen Roosa, Vahanti Semi, Varjonen Nina, Viik Uula, Virtanen Emilia, Vuori Inka, Wehman Veera.

Uudenkaupungin ammatti-ja aikuisopisto Novidan uudet ylioppilaat ovat:
Hamilas Eveliina, Juusola Henri, Lehtonen Samuli, Lintuaho Fanni, Rinteelä Milla, Rostén Erika, Tuominen Jenna, Vattu Pauliina, Vång Enni.