Kaksi ulosajoa sunnuntaina

0

Henkilöautolla liikkeellä ollut turkulaismies suistui autollaan ojaan Vehaksentiellä Taivassalossa. Kuljettaja ja kyydissä ollut matkustaja loukkaantuivat lievästi ja heidät kuljetettiin sairaalaan tarkastusta varten. Poliisipartiolle kuljettaja kertoi ulosajon syyksi nukahtamisen rattiin. Onnettomuus tapahtui sunnuntaina aamupäivällä.

Sunnuntaina alkuyöstä löytyi ojaan suistunut auto Lepäistentiellä Uudessakaupungissa.Jäljistä päätellen auto oli ajanut kohden Lepäisten kärkeä. kun se oli hiljaisella vauhdilla ajautunut lähellä Fiskourintien risteystä tien yli vasemmalle puolelle ojaan. Henkilöauton kuljettaja oli poistunut paikalta.

Varhain maanantaiaamuna tapahtui Kalannintiellä, Vehmaalla peuran ja auton yhteentörmäys. Henkilöautoa kuljettanut laitilalaisnainen oli ollut matkalla Vehmaalta Kalannin suuntaan, kun oikealta puolelta tielle juossut peura törmäsi autoon. Törmäyksen jälkeen eläin jatkanut matkaansa. Autoon ei havaittavia vaurioita. Asiasta ilmoitettu paikalliselle metsästysseuralle eläimen jäljestämisen järjestämiseksi.