Ketjukolarista yksi sairaalaan

0

Maanantaina aamupäivällä tapahtui Laitilassa valtatiellä 8 peräänajokolari, jossa yksi henkilö loukkaantui lievästi. Kolarissa oli osallisena kaikkiaan kolme henkilöautoa.

Onnettomuus tapahtui lähellä Kylmässuon liittymää, missä Turun suuntaan menevien kaistalla oli tietyömaan takia hitaasti liikkuva autojono. Jono joutui pysähtymään ja jonossa mukana ollut ulkomaalainen mies ei saanut autoaan pysähtymään ajoissa, vaan törmäsi edellä olevan raumalaisnaisen kuljettaman auton perään ja tämä edelleen edellä olleen eurajokelaisnaisen kuljettaman auton perään.

Törmäyksen jälkeen ulkomaalaisen miehen kuljettama auto ajautui vastaantulevien kaistan yli ojaan. Raumalaisnainen loukkasi lievästi itseään ja hänet kuljetettiin sairaalaan tarkistettavaksi. Autoihin tuli peltivaurioita.