Omakotitalon katto tuhoutui palossa

0
Paloa oli sammuttamassa kymmenkunta pelastuslaitoksen yksikköä.
Paloa oli sammuttamassa kymmenkunta pelastuslaitoksen yksikköä.

Perjantaina aamupäivällä syttyi Salmella, omakotitalossa tulipalo, jossa yksi henkilö loukkaantui. Talo kärsi palossa suuria vaurioita.
Pelastuslaitos sai ilmoituksen tulipalosta Maalarinkujalla hieman kello yhdentoista jälkeen. Palo oli saanut alkunsa talon terassilla olleesta kaasugrillistä, missä kiinni ollut kaasupullo oli syttynyt jostain syystä tuleen. Grilliä oli käytetty mehun keittämiseen.

Paikalla ollut talon omistaja oli itse yrittänyt sammuttaa paloa siinä kuitenkaan onnistumatta. Tuli pääsikin leviämään yksikerroksisen talon kattorakenteisiin minkä seurauksena koko katto tuhoutui. Myös rakennuksen sisätilat kärsivät vahinkoja.

Talon omistaja sai palovammoja ja hänet kuljetettiin hoidettavaksi terveyskeskukseen. Myös hänen puolisonsa vietiin terveyskeskukseen tarkastettavaksi