Huomenna pukeudutaan pinkkiin

0
Lounais-Suomen syöpäyhdistyksen Uudenkaupungin paikallisosaston aktiivit Annikki Torppa, Tarja-Liisa Kukkonen, Heimo Peltonen, Esko Tähtinen ja Heimo Hakala kannustavat kaikkia osallistumaan Roosa nauha -kampanjaan.
Lounais-Suomen syöpäyhdistyksen Uudenkaupungin paikallisosaston aktiivit Annikki Torppa, Tarja-Liisa Kukkonen, Heimo Peltonen, Esko Tähtinen ja Heimo Hakala kannustavat kaikkia osallistumaan Roosa nauha -kampanjaan.

Roosa nauha -päivää vietetään huomenna perjantaina. Päivän kunniaksi kaikki kannustetaan pukeutumaan pinkkiin. Suomen Syöpäsäätiön kampanjan keräysvaroilla tuetaan suomalaista rintasyöpätutkimusta ja tarjotaan asiantuntevia neuvontapalveluita syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Uudessakaupungissa keräysvaroja käytetään esimerkiksi syöpään sairastuneiden vertaistukitoimintaan.
– Roosa nauha -kampanja on kyllä vuosien saatossa lyönyt itsensä hyvin läpi, ihmiset tietävät mistä on kyse ja osallistuvat mielellään, kertoi Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen Uudenkaupungin paikallisosaston puheenjohtaja Esko Tähtinen.
Tänä vuonna Roosa nauha -keräystä vietetään jo 13. kertaa. Keräykseen voi osallistua ostamalla kampanjan tunnuksen, vaaleanpunaisen nauhan, jonka tänä vuonna on suunnitellut muotitaiteilija Katri Niskanen. Nauhoja on myytävänä paikallisissa S-marketeissa sekä Ystävän Tuvalla. Keräystä voi tukea myös ostamalla muita Roosa nauha -tuotteita tai laittamalla rahaa keräyslippaisiin. Keräyslippaita löytyy seuraavista paikoista: Uudenkaupungin keskustan apteekit, Siwa Lokalahti, Tanjan tori Kalanti ja Pyhämaan Valinta Pyhämaa. Keräys jatkuu toistaiseksi. Symbolisen tukensa voi osoittaa siis pukeutumalla huomenna perjantaina pinkkiin.