James Crowder piristyi, Korihaille voitto Jyväskylästä

0

Jyväskylän monitoimitalolla kuljettiin sopuisasti Korihaiden tahtiin, kun sarjajumbo HoNSu isännöi ukilaisia. Haiparvi ei esittänyt ihmeitä, mutta pystyi tasaisesti kasvattamaan eroa kotijoukkueeseen ottaen lopullisen pesäeron kolmannella jaksolla.
Korihait otti kauden viidennen voittonsa kuudennesta pelistä lukemin 73-91 (36-44).
James Crowderin asemasta on lähiaikoina keskusteltu ja mies antoi lisää puhuttavaa antamalla pitkästä aikaa kunnollisen työnäytteen. Crowder upotti 24 minuutissa 23 pistettä ja levypallojakin kertyi yhdeksän. Jenkkikaksikko oli ahkerin HoNSun kurittaja, sillä toiseksi paras pistemies oli Marcus Van (16/15).
Useasti korisukkaa vinguttivat myös Mikael Herbert (14p.) ja Mikko Jalonen (13p.). Eniten peliaikaa saanut Eero Lehtonen säkitti kymmenen paunaa.
HoNSun parhaat pistemiehet olivat molemmat ex-haimiehiä. Entinen Korisliigan tähti Glenn Stokes palasi vanhoilla päivillään vielä Jyväskylään ja takoi nyt 24 pistettä. Kaksi vuotta sitten haipaidassa pinkonut Sami Mäntymaa kasasi 17 pinnaa ja 13 levypalloa.