Korihait ryhdistäytyi toisella puoliajalla

0

Vajaa vuosi sitten joulun alla Pyrinnön kakkosjoukkueelle hävinnyt Korihait oli jälleen samassa tilanteessa vaikeuksissa, kun nuoret manselaiset pistivät parastaan. Onneksi haiparvi sai rivinsä kasaan toisella puoliajalla ja karkasi 49-45 tappiotilanteesta nopeasti, eikä enää paikkaansa luovuttanut.
Marcus Van piti petokalaa pystyssä avauspuolikkaan ja pitkän tauon jälkeen useampi peluri ilmoittautui talkoisiin. Vakuuttava toinen puoliaika tiesi komeaa 89-113 vierasvoittoa.
Van (31/14) oli ukilaisten korikunkku. Mikko Jalonen (22p.) sekä Mikael Herbert (21) tekivät suurimman osan pinnoistaan pitkän tauon jälkeen. Vesa-Pekka Laine takoi myös palloa pussiin pelin loppupuolella saalistaen 16 pistettä.
Ryminällä avausviisikkoon tiensä raivannut Eero Lehtonen säkitti kymmenen pinnaa, samoin kuin hieman vaisummin pelannut James Crowder. Loppuhetkillä pistetilastoihin itsensä kirjautti myös Valtteri Hyytinen nakkaamalla kolmosen pohjaan.
Korihaiden tiukka peliputki saa jatkoa jo perjantaina, kun Poharille saapuu FoKoPo.