Rattijuoppoja liikenteessä

0

Uusikaupunkilaisen vuonna 1995 syntyneen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen Turuntiellä, Aurassa, lauantaiaamuna. Poliisipartio pysäytti ratsiaan miehen kuljettaman henkilöauton ja mies puhalsi alkometriin 1,20 promillea. Mies kuljetettiin Turun pääpoliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulokseksi tuli 0,32 mg/l. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Laitilassa Torikantiellä  paikkakuntalainen mies puhalsi lauantaina kello 22 aikaan 1,06 promillea ajon jälkeen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Uudessakaupungissa poliisi tarkasti henkilöauton Kullervontiellä sunnuntaina ja sen kuljettajana ollut paikkakuntalainen mies puhalsi 1,64 promillea kello 00.44 aikaan. Mies otettiin kiinni ja kuljetettiin Rauman poliisiasemalle epäiltynä törkeään rattijuopumukseen.