FoKoPon pelintekijä juoksi Korihailta karkuun

0

Korihaiden pitää selvitä loppuvuoden ilman sairaslistalla olevaa korinaluspelaaja Marcus Vania. Startti tälle ajanjaksolle ei ollut mukava, sillä sarjakakkonen FoKoPo onnistui hyödyntämään Vanin jättämän aukon ja samalla nappaamaan voiton Pohitullista lukemin 84-88.
Pahin kanto kaskessa viihtyi kuitenkin kauempana korista. Forssan pelintekijä Remon Nelson kipitti nopeilla kintuillaan puolustajastaan karkuun ja paiski 30 pistettä. Nelson johti myös peliä ryhdikkäästi ollen kentän paras pelaaja.
-Oli se pirun kova kaveri. Pelasi täydet minuutit ja lopussa meni jo aika toivottomiakin heittoja sisään, Korihaiden päävalmentaja Jarno Nikula päivitteli.
Reginald Bratton nakutti kotijoukkueen korkeimman pinnamäärän, 27. Mikko Jalonen osui 23 pisteen arvoisesti. James Crowder (14p.) ja Eero Lehtonen (11p.) osuivat myös mukavasti. Yksi petokalan kompastuskivistä oli kaukoheittopeli. Luottomiehet tällä osa-alueella eli Mikael Herbert (0/7) ja Vesa-Pekka Laine (0/4) olivat umpijäässä kaaren takana.
Korihait ja FoKoPo jakavat nyt divarin kärkipaikan. Molemmilla on rasitteena kaksi tappiota.