Kokenut laituri Korihaiden paitaan

0
17700580 / 20151018 / Kuvaaja: Jori Liimatainen / Toimittaja: Mikko Ervasti / Aihe: Koripallo: Ura Basket - Namika L-ranta. Uran vuoro saada kuva ja vähän piempi juttu (2000 merkkiä). klo 14. ERVASTI. / Paikka: Littoisten monitoimitalo / Huomautukset:
Lappeenrannassa alkukauden pelannut Reginald Bratton (oik.) liittyi Korihaiden riveihin keskiviikkona.

Miesten 1A-divarin ykkösenä tällä hetkellä oleva Korihait on vahvistanut rivejään amerikkalaislaituri Reginald Brattonilla (193 cm ja 90 kg). Kokenut, keväällä 30 vuotta täyttävä Bratton on pelannut alkukauden sarjaporrasta alempana Namika Lappeenrannan riveissä, ja hän saapuu Korihaihin aluksi kuukauden mittaisella lainasopimuksella, joka on samalla ns. try out-jakso.

Reggie Bratton on pelannut Namika Lappeenrannan paidassa kahdeksan ottelua, joissa on syntynyt keskimäärin 22,8 pistettä, 12,5 levypalloa ja 2,4 syöttöä ottelua kohden. Sarjan pistetilastosta mies löytyy toiselta sijalta ja levyritilastossa hän on kolmantena.

Tämän kauden lisäksi Brattonin tililtä löytyy seitsemän Korisliigaottelua Tampereen Pyrinnön paidasta kaudelta 2012–2013. Korisliigan ohella Bratton pelasi Pyrinnön paidassa myös EuroChallengea, jonka lisäksi hän urallaan pelannut mm. Englannissa, Espanjassa ja Marokossa.

Lue lisää 12.11.2015 lehdestä