Korihaiden hyökkäys toimi Porvoossa

0

Korisukkaa ei säästelty Kokonhallissa Porvoossa, kun Korihait teki visiitin Nigel Mooren isännöimän Tarmon kotikentälle. Tulitus oli molemminpuolista, sillä molemmat tiimit saivat kasaan yli 90 pinnaa. Haiparven onneksi vaihtopenkin miehet kantoivat oikealla hetkellä joukkuetta ja näin vierasvoitto irtosi numeroin 91-106.
Petokala aloitti mallikkaasti ja johti yhdeksän minuutin kohdalla jo 15 pisteellä (14-29). Seuraavat minuutit menivät penkin alle ja Tarmo nousi jo 33-31 johtoon. Jenkkien virhevaikeudet lisäsivät tuskaa, mutta onneksi virtaa tuli penkiltä.
Vesa-Pekka Laine (12p.) oli tärkeässä roolissa ja suurimman pommin asetti Valtteri Hyytinen, joka teki muutamassa minuutissa miesten sarjojen piste-ennätyksensä, kymmenen pinnaa. Junnujen evästyksellä haiparvi pysyi johtoasemassa.
Mikko Jalonen säkitti 26 pinnaa erinomaisilla prosenteilla. Reggie Bratton (18p.) ja James Crowder (15p.) vaeltelivat yössä avauspuolikkaan, mutta nähtyään junnujen urakoinnin, duo ryhdistäytyi ja takoi pinnoja viimeisellä neljänneksellä.
Edellä mainittujen lisäksi 16 pistettä ja kahdeksan levypalloa tililleen haalinut Mikael Herbert onnistui mainiosti.
Kotijoukkueen tehot lepäsivät jenkkipeluri Julian Boydin harteilla. Boyd pussitti peräti 42 pinnaa.