Korislupaukset saivat kyytiä haiparvelta

0

Kauden ennätysyleisö sekä nöyryyttävä tappio Helsingissä alkusyksystä olivat omiaan kirvoittamaan Korihaista parhaat puolet esiin. Kaikki toiminta kentällä oli laadukkaampaa ja terävämpää kuin aiemmissa peleissä.
Alle 20-vuotiaista korislupauksista koostuva HBA-Märsky pysyi jonkin aikaa kotijoukkueen kyydissä, mutta toisella neljänneksellä ei vihreäpaitaisella vierasjoukkueella ollut mitään jakoa kenttätapahtumissa. Pitkän tauon jälkeen tahti jatkui samana ja petokala pokkasi tärkeät pinnat murskalukemin 119-80.
Positiivisista aspekteista ehkä tärkein oli uusi tuttavuus Reginald ”Reggie” Bratton. Parin ensimmäisen hyökkäyksen menetysten jälkeen Bratton pääsi loistavasti peliin kiinni ja osoitti monipuolisuutensa. 31 pinnaa, yhdeksän levypalloa, viisi syöttöä ja viisi riistoa olivat erinomainen työnäyte.
-Olen tyytyväinen, mutta tämä oli vain yksi peli ja kyllä mullekin tuli erheitä varsinkin alussa, Bratton toppuutteli.
Bratton tulee varmasti helpottamaan ratkaisupelaajien liiallista taakkaa. Marcus Van oli toipilaana, eikä päässyt lähellekään omaa tasoaan. Mikko Jalosen (22p.) suoritus oli erittäin hyvä, mutta venyä ei tarvinnut. Mikael Herbert ja James Crowder nakuttivat 17 pinnaa mieheen. Etenkin Crowderin peliin Brattonin mukaantulo vaikutti piristävästi.
Korihait sai samalla yhden uhkaajan kauemmaksi sarjataulukossa. Nyt enää FoKoPo on yhden voiton päässä ukilaisista.