Autoilija pakeni kolaripaikalta

0

Tiistaina klo 17.45 aikaan tapahtui Laivanrakentajantien ja Vakka-Suomenkadun valoristeyksessä kahden henkilöauton välinen peltikolari, jonka toinen osapuoli poistui paikalta.

Paikalle jäänyt kuljettaja kertoi ajaneensa vihreän liikennevalon palaessa risteykseen Vakka-Suomen kadun suunnasta ja kääntyneensä oikealle Kalannin suuntaan. Samaan aikaan vasemmalta, sataman tai Raumantien suunnasta, oli risteykseen ajanut auto, johon Kalantiin kääntymässä autoilija oli törmännyt.

Paikalta poistunut auto oli malliltaan porrasperäinen ja väriltään tumma. Auton oikeassa takakulmassa on kolarista aiheutuneita vaurioita.
Poliisi pyytää mahdollisia kolarin silminäkijöitä ja asiasta jotakin tietäviä ilmoittamaan havaintosta ja tietonsa Uudenkaupungin poliisiaseman päivystykseen nro. 0295417476 (virka-aika 8-16) tai sähköpostiosoitteeseen teemu.gronros@poliisi.fi.