Forssan taskuraketti jälleen Korihaiden kiusana

0

Perjantai-illan kärkikamppailu eteni Forssassa alkua lukuun ottamatta kotijoukkueen hallinnassa. Korihait tuli hetkittäin todella lähelle, mutta puolustus ei tuntunut pitävän kahta hyökkäystä peräjälkeen. FoKoPo pilkkoi ukilaispuolustusta liian usein ja matsi meni isäntien nimiin numeroin 103-91 (43-41).
Korihaiden kiusana oli sama mies, mikä pilasi Pohitullin illan pari viikkoa sitten. Sarjan paras pistemies Remon Nelson oli jälleen elementissään. Toisella puoliajalla FoKoPon takamies Nelson intoutui ja heitti ottelussa 31 pinnaa. Lisäksi pelintekijä jakeli kahdeksan syöttöä.
Korihailta puuttuu valtavan suuri osa peliä Marcus Vanin ollessa edelleen sairastuvalla. Reggie Bratton (28/11) ja James Crowder (15/12) tekevät kohtuullisen hyvää työtä paikkauksessa, mutta kummallekaan korinalusmiehen hommat eivät ole ominaisia.
Eero Lehtonen jatkoi siitä mihin viimeksi jäi ja pussitti 17 pistettä. Mikael Herbert säkitti pinnan Lehtosta enemmän.
FoKoPo nousi nyt sarjan kärkeen. Korihait on samoissa pistemäärissä forssalaisten kanssa, mutta keskinäiset koitokset ovat 1-2 FoKoPon eduksi. Joukkueilla on siis yksi keskinäinen mittelö jäljellä, joka pelataan ensi vuoden puolella Forssassa.
Korihaiden levähdysaika jää erittäin lyhyeksi. Ylihuomenna eli sunnuntaina Pohitulliin tepsuttelee Glenn Stokes ja HoNSu.