Haiparvelta pohjanoteeraus kotihallissa

0

Kun ei kulje, niin ei kulje. Marcus Vania alkaa olla ikävä päivä päivältä enemmän, sillä haiparvi uiskentelee nyt syvissä vesissä. Korihaiden kauden heikoin esitys näki päivänvalon sunnuntai-iltana, kun HoNSua vastaan ei homma maistunut eikä aina tuntunut kiinnostavankaan.
Nuoruudella ja hyvällä energialla varustettu vierasjoukkue jaksoi tsempata, vaikka oli ensimmäisellä puoliajalla alakynnessä. Hyvä meininki palkittiin ja jyväskyläläiset marssivat 78-88 (41-36) voittoon.
Korihaiden pelissä oli sellaisia ilmentymiä, joita ei divaritasolla vielä ole nähty. Kolmoset eivät uponneet millään ensimmäisellä puoliajalla (1/12) ja toisella puolikkaalla moni lakkasi jo yrittämästä. Peli oli pakkopullaa ja ryhmä vaikutti epäyhtenäiseltä.
-Väsyneen ja teennäisen näköistä pelaamista, Korihaiden valmentaja Jarno Nikula puhisi.
Ainoa plusmerkkinen asia oli jo liipaisimella olleen James Crowderin (22/12) pelaaminen. Crowder pystyi luomaan tilanteita yksinkin ja ratkaisi kohtuullisella tarkkuudella. Reginald Bratton teki 18 pistettä, mutta menetyksiä tuli karmean paljon, kahdeksan kappaletta.
Korihait pelaa vielä ennen joulutaukoa ensi sunnuntaina Järvenpäässä JKS:n vieraana.