Korihait juhlisti itsenäisyyttä voitolla

0

Lauluveikkojen itsenäisyyspäivän kunniaksi vetämän komean Maamme-laulun jälkeen Korihait ja Pyrinnön kakkosjoukkue aloittivat mittelön divarin sarjapinnoista. Korihait oli alati tilanteen hallitsijana, mutta tamperelaisryhmä hilautui kerta toisensa perään lähelle.
Kun Pyrintö pääsi tilanteeseen 63-60, haiparvi iski isompaa vaihdetta eetteriin ja ero repesi nopeasti. Hyökkäyksen toimivuus oli isäntien voiton takeena ottelun päättyessä numeroihin 108-83.
-Nostan hattua vastustajan asenteelle, he yrittävät aina loppuun asti. Meidän peli meni välillä yksi vastaan yksi-vääntämiseksi, mutta kun pallo alkoi kiertää ja tuli hyviä extra-syöttöjä niin hyökkäys alkoi kulkea, Korihaiden päävalmentaja Jarno Nikula tiivisti.
Eero Lehtonen ilahdutti kotiyleisöä henkilökohtaisella piste-ennätyksellä. Lehtonen tykitti 23 pinnaa, samaan ylsi Reginald Bratton. Korkeimman pistemäärään löi tauluun James Crowder (26/11), joka pelasi yhden parhaimmista peleistä haipaidassa.
Korihait jatkaa yksinään divarin kärkipaikalla. Marcus Van on poissa jouluun asti, samoin Akseli Mäkelä. Valtteri Järvenpää on todennäköisesti mukana ensi viikonloppuna.