Korihaiden yksilötaito liikaa Pyrinnön farmiporukalle

0

Mitäs sitä kieltämään. Kyllä sitä välillä aika pulassa oltaisiin ilman Mikko Jalosta ja Marcus Vania. Oman osastonsa gurut hoitelivat hommiaan jälleen sillä tavalla että haiparvelle irtosi kauden 13.voitto numeroin 63-78 (37-46).
Ottelu kulki varsin tasaisissa merkeissä aina kolmannelle jaksolle asti. Vajaan kymmenen pinnan ero liukui nopeassa tahdissa lähes 20 pinnaan, kun Jalonen hassutteli tamperelaispuolustusta hyökkäyksessä ja toisessa päässä Van kaappasi pallon toisensa perään kotijoukkueen ohiheitoista. Tähän loppui Pyrinnön into ukilaisten kaatoon ja viimeinen neljännes mentiin sopuisasti ilman suurempia rytminvaihdoksia.
Maestro Jalonen (18p.), Reginald Bratton (16p.) sekä Marcus Van (13/16) olivat kovimmat pistenikkarit. Kaikki mukana olleet kymmenen pelaajaa kirjauttivat nimensä pistetilastoon. Oman mainintansa ansaitsee Valtteri Järvenpää, joka tykitti kolme kolmosta pussin pohjalle.
Korihait nousi nyt sarjakärkeen voittomääränsä ansiosta. Forssalla on yksi voitto vähemmän, mutta toisaalta kaksi peliä vähemmän pelattuna.