Reginald Bratton pisti parastaan HoNsUn kaadossa

0

Korihaiden plusmerkkinen kevätkauden aloitus jatkuu. Tämän vuoden neljäs voitto yhtä monessa pelissä toteutti yhdessä asiassa tuttua kaavaa. Korihaita ei ole vielä tämän vuoden aikana kunnolla testattu. Jyväskylässä HoNsUn vieraana tilanne pysyi samana, mitään hätää ei ollut missään vaiheessa.

Reginald Bratton saattaa joskus jäädä pimentoon etenkin menetysten ja virheiden takia. Taitava pelimies on parhaimmillaan hyvin peliä lukeva ja vikkeläkätinen sälli, niin kuin Jyväskylässä kävi ilmi. Bratton (22/13) valittiin ukilaisten parhaaksi hyvillä tilastoilla, riistoja tuli virallisesti kolme vaikka niitä tuntui olevan enemmänkin.
Bratton pystyi jopa ottamaan yhden levyrin Marcus Vania enemmän. Van raapi 12 levyriä ja pussitti 24 pistettä.

Tämän kaksikon takana vauhtia pitivät yllä Mikko Jalonen (16p.) sekä James Crowder (13p.)

HoNsU hankki nopeaan tahtiin korvaajan Glenn Stokesille, joka omituisesti häipyi Jyväskylästä keskellä yötä suunnatakseen Meksikoon pelaamaan. Ensimmäisen pelinsä HoNsU-paidassa pelannut takamies Germaine Watson osoitti olevansa suuri apu joukkueelle. Mies sai tilastoihin seitsemän syöttöä ja 24 pistettä, ennen kuin virhetili täyttyi neljännellä jaksolla.

Haiparvella on nyt 14 voittoa 19 pelistä, joka on täysin identtinen tilasto JKS:n kanssa. FoKoPo on pelannut kaksi peliä vähemmän ja on periaatteessa sarjakärki koska tappioita on vain neljä.