Hain syömähampaina tiivis puolustus ja Brattonin oveluus

0

Ei huikean kaunista, mutta riittävän tehokasta. Korihailla kesti tovin saada pesäero Pyrinnön kakkosjoukkueeseen, mutta keinojen löytyessä voitto irtosi ilman suurempia sykkimisiä. Toisella puoliajalla haiparvi tiivisti otettaan pakkipäässä ja manselaisilla alkoi pallo karata lapasista.
Samaan aikaan toisessa päässä rastatukka Reginald Bratton junaili isännille nopeilla hyökkäyksillä sekä kokemuksen tuomalla oveluudella pinnoja. Näin tulokseksi jäi komeat numerot 96-71.
-Alussa yritettiin liikaa ja hyökkäys oli aivan kuraa. Pyrintö sai ensin liian helpolla liikuttaa palloa. Brattonin johdolla puolustus tiivistyi ja päästiin omaan peliin kiinni, haikoutsi Jarno Nikula arvioi.
Vaikka Bratton oli näkyvin, nuorten miesten suoritusta ei sovi unohtaa. Eero Lehtonen nakutti 12 pistettä. Akseli Mäkelä tuli myöhäisessä vaiheessa kentälle, mutta pääsi hyvin rytmiin mukaan ja säkitti yhdeksän pistettä. Tanskalaisvärväys, 20-vuotias Nicolai Andersen osoitti heti Pohitullin yleisölle, että turhasta hankinnasta ei ole kyse. 203-senttiseksi sälliksi hyvin liikkuva Andersen pussitti kymmenen paunaa.