Kevätaurinko kiihdyttää Korihaiden tahtia

0

Legendaarista NBA-seura Boston Celticsin peliasuja vahvasti jäljittelevä helsinkiläisseura HBA-Märsky kävi Pohitullissa toteamassa, että Korihait on aistimassa tosipelien alkamisen. Petokalan puolustus on toiminut koko tämän vuoden ja nyt myös toisessa päässä tapahtui paljon hyviä asioita.
Suomen nuorista koristoivoista koostuva vihreäpaitainen Märsky oli fysiikassa pahasti jäljessä ja muillakin osa-alueilla tuli miehet vastaan pojat-asetelma esille. Petokala teilasi nuoret pojat lukemin 91-63.
Korihaiden hyökkäyspeli sai toivottavasti tämän jälkeen yhden tärkeän palasen takaisin. Mikael Herbert on alisuorittanut hyökkäyspäässä tällä kaudella, mutta nyt tutut korilleajot, oikeanaikaiset leikkaukset sekä tarkat kolmoset tuottivat miehelle komeat 24 pistettä.
-Tänään tuntui vain olevan tosi paljon energiaa. 30 minuuttia me pelattiin erinomaista ja epäitsekästä korista, Herbert hehkutti.
Jenkkitrio Reginald Bratton (17p.), Marcus Van (15/15) ja James Crowder (12/11) veti kokonaisuudessaan erittäin tasapainoisen esityksen.