Korihait ja Wirvoitusjuomatehdas yhteistyöhön

0
Korihaiden loppukausi on taloudellisesti turvattu. Kuva: Mika Reinholm
Korihaiden loppukausi on taloudellisesti turvattu. Kuva: Mika Reinholm

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan ryhtyy Uudenkaupungin Korihaiden sponsoriksi, mikä mahdollistaa joukkueen pelit divarissa loppukaudeksi ja takaa seuralle mahdollisuuden kamppailla noususta Korisliigaan ensi kaudeksi.

Vastavuoroisesti Korihait aloittaa yhteistyö Jyskeen kanssa ja käynnistää syksyllä koriskoulun 6–7-vuotiaille Laitilassa. Sitä pohjustetaan elokuussa katukoristapahtumissa, joissa opettajina toimivat myös Korihaiden edustusjoukkueen pelaajat.

– Kyseessä on meille tähänastisen historiamme suurin satsaus, vaikka olemme aiemminkin tukeneet Korihaiden lisäksi myös Loimaan Bisonseja ja Joensuun Katajaa. Nyt keskitymme alueelliseen yhteistyöhön, joka on strategiamme ydintä, kertoi Wirvoitusjuomatehtaan toimitusjohtaja Rami Aarikka torstaina järjestetyssä tiedotustilaisuudessa.

Pelkästä hyväntekeväisyydestä ei Aarikan mukaan kuitenkaan ole kysymys, vaan vankassa nousussa olevan koripallon tukeminen tarjoaa oivan mahdollisuuden paikalliseen ja valtakunnalliseen näkyvyyteen. Varsinkin jos Korihait nousee divarista valtakunnallisesti korkeimmalle sarjatasolle Korisliigaan ensi kaudeksi.

Lue lisää 27.2.2016 lehdestä