Korihait kaatoi JKS:n ennätysyleisön edessä

0

Paikallisen yrityksen jakamat vapaaliput sekä tärkeä koitos sarjan kakkospaikasta houkuttelivat Pohitulliin kauden ylivoimaisesti suurimman yleisömäärän.
Pettyä ei tarvinnut. Korihait hoiteli JKS:n alta pois lukemin 80-68 (43-33).
Ottelu oli joiltain osin eriskummallinen. Tasaisen alun jälkeen kotijoukkue otti hallinnan ja kolmannella jaksolla dominointi oli täydellistä. Tilanteesta 68-44 lähdettiin viimeiselle jaksolle ja yhtäkkiä isännillä ei toiminut enää mikään. Menetyksiä tuli harvinaisen suuri määrä, 22 kappaletta.
-Aina kun saatiin kaulaa, niin sitten ryssittiin itse menetyksillä. Hyökkäykseen on kiinnitetty lähiaikoina vähän huomiota ja se menee välillä seisoskeluksi. Puolustus toimii kuitenkin nyt paremmin kuin ennen joulua, Korihaiden päävalmentaja Jarno Nikula tiivisti.
Kotijoukkue oli fyysisempi ja sitä hyödynnettiin ennen kaikkea Marcus Vanin (18/19) kautta. Van ei hätkähtänyt, vaikka selkeästi pienempi mutta kolmen miehen sisukkuuden omaava Arsene Towa roikkui hepenissä kaiken aikaa.
Korihait pelaa ensi viikonloppuna tuplapelit Oulussa. Sarjajumbo ONMKY isännöi matsia ensin perjantai-iltana ja uudelleen lauantai-iltapäivällä.