Korihait läpäisi ensimmäisen tehtävän Oulussa

0

Petokalan viikonloppuun kuuluu kaksi kamppailua kaukana kotoa. Ensimmäinen koitos Oulun NMKY:tä vastaan sujui kutakuinkin ongelmitta, vaikka pisteiden tekeminen tyrehtyikin turhan aikaisin. Korihaiden onneksi ero ennen viimeistä neljännestä oli jo niin suuri että lepsuiluunkin oli varaa. Voitto irtosi lukemin 74-85.
Omat kummallisuutensa pohjoisen perjantai-iltaan toivat kotijoukkueen väittelyt tuomareiden kanssa, joissa ei ikinä jää voitolle. Näiden seurauksena isäntien päävalmentaja Jussi Eskola joutuikin jättämään ryhmänsä ja poistumaan katsomon puolelle jo ennen puoliaikaa.
Isot petokalan pelurit olivat ensimmäisellä puoliajalla jäässä, mutta ratkaisevaa eroa tempoivat kaikki pinnansa avauspuolikkaalla tehneet takamiehet Vesa-Pekka Laine (13p.) sekä Mikko Jalonen (17p.). Marcus Van (18/12) oli vahvin niin pisteissä kuin levypalloissa vaikka heittotarkkuus oli hakusessa ja virheitäkin tuli normaalia enemmän.
Reginald Bratton sekä James Crowder säkittivät 16 pistettä mieheen. Brattonille luettakoon suuri miinus peräti kahdeksasta menetyksestä. Bratton on koko sarjan menetystilaston ykkönen 4,3 ottelukohtaisella keskiarvolla.
Joukkueet kohtaavat lauantaina iltapäivällä uudelleen.