Tanskalaisjuniorilla upea debyytti haipaidassa

0

Korihait julkisti torstaina päivällä kiinnittäneensä nuoren tanskalaisen Nicolai Andersenin riveihinsä. Joensuun Katajasta siirtyvä 203-senttinen peluri hyppäsi kehiin heti sopparin julkistamisen jälkeen, kun petokala kohtasi Tarmon Porvoossa.
Paljon parempi ei Andersenin startti uudessa seurassa olisi voinut olla. Marcus Vanin loistaessa poissaolollaan Andersenin panosta tarvittiin ja juutti vastasi huutoon takomalla peräti 22 pistettä erinomaisella tarkkuudella. Haiparvi pystyi pitämään tiukassa koitoksessa kotijoukkueen takanaan ja nappasi tärkeän voiton numeroin 97-102 (42-45).
Väkevällä pelipäällä olivat myös Mikko Jalonen (26p.) sekä Reginald Bratton (24p.). Pistetiliä lihottivat lisäksi James Crowder (13p.), Mikael Herbert (11p.) sekä Eero Lehtonen (6p.).
Herbert ja Crowder ottivat kymmenen levypalloa mieheen ja tekivät tärkeää duunia korin alla Vanin korvaajana.
Sarjan kärjen tilanne pysyi entisellään, mutta huomenna tulee jonkinlaisia muutoksia kun FoKoPo ja JKS kohtaavat toisensa Forssassa.