Uimahallin remonttisuunnitelmat etenevät

0
Uudenkaupungin uimahallin korjaustöiden suunnittelu etenee.
Uudenkaupungin uimahallin korjaustöiden suunnittelu etenee.

Uuden monitoimialtaan sisältävä laajennus pidetään mukana uimahallin korjaussuunnitelmia jatkettaessa.

Kaupunginhallitus hyväksyi maanantaina yksimielisesti teknisen lautakunnan esittämän ykkösvaihtoehdon jatkosuunnittelun pohjaksi. Vaihtoehdossa nykyiset tilat peruskorjataan ja lisäksi tiloja laajennetaan.

Toinen vaihtoehto olisi peruskorjaus ilman laajennusta. Vertailua varten on arvioitu myös sitä, mitä maksaisi kokonaan uuden uimahallin rakentaminen.
Uimahallin korjaustöiden hankesuunnitelma on valmistunut joulukuussa. Seuraavaksi suunnittelu etenee tarkempaan luonnos- ja toteutussuunnitteluun, jolloin mm. korjaustöiden kustannukset alkavat tarkentua.

Kaupungin tämän vuoden talousarviossa on 150 000 euroa uimahallin suunnittelutöitä varten, sen sijaan rakentamiseen ei vielä ole varattu rahaa.

Kun uimahallin hinta selviää, joutuvat kaupungin päättäjät vielä sovittamaan sen yhteen muiden tulossa olevien isojen korjaushankkeiden kanssa. Budjetissa nyt olevan tavoiteaikataulun mukaan uimahallin korjaus tehtäisiin vuonna 2017, Viikaisten koululla päästäisiin sen mukaan töihin seuraavana vuonna.

Lue lisää 04.02.2016 lehdestä