Korihait hoiti pakkopullan vakuuttavasti pois alta

0

Runkosarjan voiton vajaa viikko sitten varmistanut Korihait halusi alkuhetkien vaikeuksien jälkeen näyttää, että play-off ruuvia on jo hieman kiristetty. Erinomaisessa tunnelmassa joukkue takoi viimeisessä runkosarjan kotipelissä HoNSun parketin rakoon numeroin 107-75.
Petokala ei tuntunut alussa osuvan mistään ja siksi peli pysyi tasaisena. Päävalmentaja Jarno Nikula pisti tämän keskittymisen piikkiin.
-Puolivillaista tekemistä oli alussa ja keskittyminen puuttui kokonaan. Puolustus oli kuitenkin koko ajan hyvää ja sitten alkoi hyökkäyskin kulkea, Nikula kertasi.
Korihaiden jenkit olivat erittäin näkyviä kukin omalla tavallaan. Kentän paras pistemies, 20 pinnaa tehnyt James Crowder oli varmaotteinen, Marcus Van (14/15) otti taas hallinnan korin alla ja 18 pistettä taiteillut Reginald Bratton teki lähes kaikkea mahdollista joukkueen hyväksi.
Viimeisellä jaksolla jenkkitrio näytti myös joukkuepelin elkeitä tuulettamalla vaihtopenkiltä junioreiden onnistumisia oikein olan takaa. Fiilis oli loistava niin vaihtopenkillä kuin katsomossakin.
Mikko Jalonen sai myös levätä matsin loppupuolella. Sitä ennen konkari kasasi samat pinnat kuin Bratton eli 18 paunaa.