Marcus Van johdatti petokalan toiseen välierävoittoon

0

Korihait on enää voiton päässä finaalipaikasta. Toinen finaalikiinnitys irtosi väkevän esityksen jälkeen, kun ukilaiset iskivät jo kolmella jaksolla sellaisen pesäeron Porvoon Tarmoon, että loppu meni pelailuksi. Viimeisellä neljänneksellä kotijoukkue nousi vielä alle kymmenen pisteen päähän, mutta pelikellossa oli enää alle minuutti ja todellista painetta ei ollut. Ottelu päättyi lukemiin 73-82 (27-42).

Heti alkuhetkistä lähtien alkanut hallinta oli ennen kaikkea Marcus Vanin ansiota. Luottopeluri takoi melkein kaikki 20 pisteestään jo ensimmäisellä puoliajalla ollen Korihaiden paras pistemies. Viimeisellä neljänneksellä Van enää vain piipahti kentällä.

Pisteet jakautuivat muuten hyvin tasaisesti. Peräti yhdeksän pelaajaa teki vähintään neljä pistettä. Mikael Herbert oli hyökkäyspään näkyvin toisella puoliajalla. Herbert sai kasaan yhteensä 14 pinnaa.

Levypalloissa haiparvi oli täysin ylivoimainen (34-55).

Välieräsarja on nyt tilanteessa 2-0 ja homma on katkolla keskiviikkona Uudessakaupungissa. Sama tilanne on toisessa välieräsarjassa, jossa FoKoPo johtaa JKS:ää niin ikään 2-0. JKS johti kotikentällään 12 pisteellä ennen viimeistä neljännestä, mutta suli täysin loppukympillä ja hävisi lukemin 85-93.