Pyhämaan tulipaloon ei liity rikosta

0
Poliisi on selvittänyt Uudenkaupungin Pyhämaanraitilta 4.4.2016 löytyneiden vainajien henkilöllisyyden. Tapahtuman tultua poliisin tietoon toisen miehistä tunnistettiin raumalaiseksi, vuonna 1954 syntyneeksi, viisi päivää kadonneena olleeksi mieheksi. Poliisin tutkimuksissa toinen mies on varmistunut asunnon omistajaksi, vuonna 1957 syntyneeksi mieheksi.
Teknisten tutkimusten perusteella poliisi ei epäile asiaan liittyvän rikosta. Tulipalo oli saanut alkunsa omakotitalon makuuhuoneesta. Makuuhuoneessa ollut sänky oli palanut täysin. Molemmat vainajat löytyivät asunnon pesuhuoneesta sisävaatetukseen pukeutuneina.
Pesuhuoneen hana oli poliisin mennessä paikalle auki ja lattia lainehti vedestä. Pesuhuoneen hanasta oli laskettu vettä saaviin, joten on todennäköistä, että vainajat ovat yrittäneet sammuttaa havaitsemaansa tulipaloa. Vainajien kuolinsyytä selvitetään edelleen kuolemansyyntutkintana.
Poliisi ei tiedota asiasta enempää.