Yrittäjyysteko-palkinto Anssi Päivärinnalle Taivassaloon

0

Palkinto luovutettiin Anssi Päivärinnalle tiistaina 24. toukokuuta Turussa. Kuva: Varsinais-Suomen Yrittäjät.

Taivassalolainen Anssi Päivärinta on saanut Varsinais-Suomen Yrittäjien myöntämän Vuoden varsinaissuomalainen yrittäjyysteko -palkinnon.
Anssi Päivärinta toimii yrittäjänä Länsirannikon Kala Oy:ssä ja Saaristo-Invest Oy:ssä. Yrittäjäura on jatkunut jo lähes 60 vuoden ajan.

Päivärinnan viimeisin projekti on elävöittänyt Taivassalon keskustaa. Keskustien tonteilla on muun muassa peruskorjattu vanhoja rakennuksia sekä rakennettu kolmikerroksinen uudisrakennus. Taivassalon ensimmäinen hissillinen, kokonaan esteetön kerrostalo on tarkoitettu ikääntyville asukkaille.

Rakennuksessa toimii myös ravintola Raitti, johon Päivärinta on työllistänyt paikallisia nuoria. Ravintolan toiminta siirtyi vuodenvaihteessa sen henkilökuntaan kuuluneelle nuorelle yrittäjälle.

Vuoden varsinaissuomalainen yrittäjyysteko -palkinto myönnetään organisaatiolle tai henkilölle teosta tai ansiosta, joka on erityisesti edistänyt varsinaissuomalaista yrittäjyyttä tai yrittäjyyden toimintaedellytyksiä.

Ehdotuksia palkinnon saajaksi tekevät Varsinais-Suomen Yrittäjien paikallisyhdistykset. Voittajan valitsee palkintotoimikunnan esityksestä aluejärjestön hallitus.

Esityksen palkinnon saajaksi teki Taivassalon Yrittäjien hallitus.