Soijajalostamolle hyvä startti

0
Soijajalostamon valvomossa monta silmäpari seuraa tarkasti prosessien toimintaa kellon ympäri.
Soijajalostamon valvomossa monta silmäpari seuraa tarkasti prosessien toimintaa kellon ympäri.

Uudenkaupungin Orivolla sijaitsevan soijajalostamon tuotanto on pyörinyt nyt neljän kuukauden ajan. Alku on ollut erittäin lupaava.

– Soijajalostamon heksaaniprosessi aloitettiin helmikuun alussa ja kaikki sujui erittäin jouhevasti. Maaliskuun lopulla starttasi meidän etanoliprosessimme ja sekin on mennyt täysin suunnitelmien mukaisesti, kertoi Nordic Soyan kaupallinen johtaja Risto Uusitalo.

– Mikä hienointa, valmiiden tuotteiden laatu on ollut hyvä. Saimme juuri Hollannista analyysit meidän tärkeimmästä tuotteestamme  soijaproteiinikonsentraatista eli spc:stä ja ne kertovat tuotteen olevan laadultaan erinomaista. Tämä on meille loistava uutinen ja avaa ovia alan suurille markkinoille, totesi Uusitalo.

Lue lisää 02.06.2016 lehdestä