Huumeiden salakuljettajat jäivät kiinni Kustavissa

0

Tulli on paljastanut Tor-verkossa laajasti toimineen nettihuumekauppaorganisaation. Epäiltyinä on kolme suomalaista henkilöä, joiden epäillään maahantuoneen yli 40 kiloa jauhemaisia huumausaineita, yli 40 000 ekstaasitablettia ja noin 30 000 LSD-lappua sekä eri määriä erilaisia muuntohuumeeksi luokiteltavia aineita ja myyneen niitä netissä noin kahden miljoonan euron arvosta.

Tapaukseen liittyen tulli takavarikoi tämän vuoden huhtikuussa Kustavissa Hollannista Suomeen salakuljetetun erittäin vaarallisia huumausaineita sisältävän huumelastin. Salakuljetusautosta takavarikoitiin katukauppa-arvoltaan 1,1 miljoonan euron arvosta huumausaineita, kuten esimerkiksi heroiinia, kokaiinia, amfetamiinia, metamfetamiinia, MDMA-jauhetta, ekstaasitabletteja ja LSD-lappuja yhteensä noin 15 kiloa.

Salakuljetetuista huumausaineista olisi saatu vähintään miljoona käyttöannosta.

Tästä ja poliisin viikolla Uudessakaupungissa pitämästä huumausaineiden katuvalvonnasta ja sen ikävistä tuloksista lisää lauantain lehdessä.