Uusikaupunkilaista know-howta ja hyvää asiakaspalvelua

0

Vapaa-ajan uusikaupunkilaisina käytämme kohtuullisen paljon myös paikallisia palveluja. Ruokatarvikkeet ostamme paikallisista liikkeistä. Samoin kaikki tarvittavat mökkitarpeet. Palvelutarjoajien tietämys ja asiantuntemus sekä asiakaspalvelu ovat korkealla tasolla. Kiitokset!

Sain vuonna 1954 ensimmäisen polkupyöräni vanhimman sisareni antamana lahjana. Se ostettiin Sepänkadulla toimivasta polkupyöräliikkeestä. Samalla paikalla eli Sepänkatu 4 osoitteessa toimivan pyöräliikkeen palveluja käytämme vieläkin. Ugin Pyörä on hyvä liike. Polkupyörämme ja myös moottorisahamme olemme saaneet kuntoon Ugin Pyörässä.

Matti Suomisen know-howlla ja erittäin hienolla asiakaspalvelulla varustetussa liikkeessä on ilo käydä. Ensimmäisen polkupyöräni, joka ostettiin yli 60 vuotta sitten, jälkeen olen ajanut muillakin pyörillä ja ne ovat liikkuneet hyvin.
Vapaa-ajan ohjelmiin on viime vuosien aikana kuulunut myös mökin ja saunan tarvitsemien polttopuiden hankinta. Eli olemme hankkineet parikin moottorisahaa ja myös metsänhoitoon tarpeellisen raivaussahan. Ugin Pyörästä on saatu näihinkin hankintoihin ja myös huoltoon tarvittavat palvelut. Kiitokset!

Olen vuosikymmenet toiminut aktiivisena kirjoittajana. Kirjoitustöihin tarvitsen tulostimen, joka printtaa tarvittavat tekstit ja kuvat. Kotona Mechelininkadulla Helsingissä minulla on kolmekin toimivaa printteriä.
Nyt kesän aikana totesin, että täällä mökilläkin tarvittaisiin printteriä. Löysin tarjouksesta edullisen monitoimitulostimen, joka kopioi, printtaa ja myös skannaa. Kaupat tehtiin ja samalla sain maksusta myös tulostimen asennuksen kannettavalle tietokoneelleni.

Veikon Koneessa työskentelevä Eric Lehtonen teki hyvää työtä. Printteri toimi, mutta vasta uudella asennusjaksolla alkoi skannauskin toimia. Kiitokset nuorelle asiantuntijalle, jolla on tarvittava know-how hallussaan.

Mökille tarvitaan vielä tässäkin vaiheessa joitakin uusia kalusteita. Uudenkaupungin huonekaluliikkeet ovat palvelleet meitä kiitettävästi. Jos jotain todella tarvittavaa juttua ei ole liikkeestä löytynyt on sellainen tilattu ja mökkiläinen saa jatkaa hyviä mökkipäiviään.

Olen joskus aikaisemminkin kirjoittanut Kuvalan tarjoamista elokuvapalveluista. Usein ohjelmistosta löytyy sellaisia elokuvia, joita kannattaa lähteä katsomaan. Teatterisalin tuolit ovat isollekin katsojalle sopivat. Eli kiitokset näistäkin uusikaupunkilaisista palveluista.

Elin ensimmäiset parikymmentä elinvuottani Lokalahdella ja kävin koulua Uudessakaupungissa. Noista vuosista on useita mukavia muistoja. Nyt olemme olleet aktiivisia vapaa-ajan uusikaupunkilaisia jo yli 20 vuotta.
Olemme viihtyneet ja nauttineet näistä lomahetkistä. Jos jotain pitäisi erityisesti korjata niin silloin minun listallani on Lepäisiltä Lyökkiin tuleva sorapäällyisteinen Korsaarentie. Sen kunto on välillä tosi kelvoton.

Lauri Väättänen
Vapaa-ajan uusikaupunkilainen Helsingistä