Auto törmäsi kivitolppaan – mies ajokiellossa, huumausaineissa ja promilleissa

0

Mies törmäsi henkilöautolla kivitolppaan Uudessakaupungissa Sahantien ja Aisatien risteyksessä. Tolppaan ajanut mies oli vuonna -65 syntynyt paikkakuntalainen. Kivinen tolppa oli tien oikealla puolella.

Törmäys tapahtui keskiviikkona kello 17:40.

Poliisin tultua paikalle varttia myöhemmin mies puhalsi alkometriin 0,94 promillea ja hänelle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen kannabikselle ja opiaateille.

Mies oli aikaisemmin määrätty ajokieltoon. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta ilman vaadittavaa ajo-oikeutta ajokiellon aikana, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Miehen käyttämä auto oli katsastamaton, siinä oli nastarenkaat ja ajoneuvovero maksamatta.

 

poliisikuva1