Autotehdas hakee 150 uutta autonrakentajaa

0
Hyvät uutiset autotehtaan suunnalta jatkuvat.
Hyvät uutiset autotehtaan suunnalta jatkuvat.

Valmet Automotive aloittaa tänään rekrytointikampanjan 150 uuden autonrakentajan palkkaamiseksi Mercedes-Benzin A-sarjan tuotantoon Uuteenkaupunkiin.

A-sarjan valmistusmäärät ovat nousseet Uudessakaupungissa merkittävästi. Mallin tuotantoon ja sen tukitoimintoihin on rekrytoitu tämän vuoden aikana jo yli 100 henkilöä, ja nyt haetaan siis 150 autonrakentajaa hitsaamoon, maalaamoon ja kokoonpanoon.

 – Uudenkaupungin autotehtaan henkilöstötarve kasvaa jatkuvasti. Nyt alkanut haku liittyy A-sarjan tuotantoon, mutta samalla alamme jo valmistautua ensi vuoden tarpeisiin. Siksi olemme asettaneet hakuajan vuoden loppuun. Olemme saaneet runsaasti hakemuksia tämän vuoden aiempiin rekrytointeihimme, joten odotan jälleen suurta mielenkiintoa avoimia työpaikkojamme kohtaan, kertoo Valmet Automotiven HR-johtaja Tomi Salo.