Korihait päätti treenikauden kellistämällä hopeajoukkueen

0

Seitsemän harjoitusmatsia, seitsemän voittoa. Sillä nyt ei saa yhtään pinnaa runkosarjaan hyötyä, mutta harva veikkasi Korihaiden hakevan tuon määrän voittoja harjoituspeleistä. Viimeisin päänahka irtosi kenraaliharjoituksesta, kun petokala kaatoi vauhdikkaassa kamppailussa viime kauden hopeajoukkueen Tampereen Pyrinnön lukemin 98-85.

Korihaiden joukkueesta puuttui Dominique Lee, Pyrinnön ryhmästä ex-Korihai Petri Heinonen. Vierasjoukkueella oli mukana vain kahdeksan pelaajaa.

Isäntien ykköshahmo oli Emmanuelle Holloway, joka pussitti komeat 25 pistettä. Holloway oli kaikin puolin erittäin aktiivinen ja sekoitti liikkeellään tamperelaisia molemmissa päissä. Reginald Bratton säkitti 19 pistettä. Lapualta hankittu Panu Peltokangas löysi lopussa heittojyvänsä ja kasasi 14 pinnaa.

Haiparven materiaali on mukavan laajaa sorttia, sillä kaikki kentällä käyneet pääsivät pisteille. Pelin taso ei laske vaihtojen myötä.

-Kyllä nämä tulokset jotain pitäisi kertoa, vaikka harjoituspelejä ovatkin. Ihan liigatason vauhtia nyt mentiin. Itsellä oli vielä vähän vaikeaa, kun on päässyt vähemmän treenaamaan, torstaina asevelvollisuuden päätökseen saanut Aapeli Alanen kommentoi.

Korisliiga alkaa ensi keskiviikkona. Silloin Poharille saapuu Lapuan Kobrat.