Raakavesilinjan rakennustyö aiheuttaa liikennehäiriöitä Levysepänkadulla

0
Vakka-Suomen Voiman suunnittelija Tapio Kari, vesihuoltopäällikkö Kyösti Hallikainen ja Rakenne-Kylänpään edustajat Rami Viheriälaakso toivovat autoilijoilta ja muilta tienkäyttäjiltä varovaisuutta ja malttia.
Vakka-Suomen Voiman suunnittelija Tapio Kari, vesihuoltopäällikkö Kyösti Hallikainen ja Rakenne-Kylänpään edustajat Rami Viheriälaakso toivovat autoilijoilta ja muilta tienkäyttäjiltä varovaisuutta ja malttia.
Vakka-Suomen Voiman suunnittelija Tapio Kari, vesihuoltopäällikkö Kyösti Hallikainen ja Rakenne-Kylänpään edustajat Rami Viheriälaakso toivovat autoilijoilta ja muilta tienkäyttäjiltä varovaisuutta ja malttia.

Raakavesilinjan rakennustyö Häpönniemen paineenkorottamolta kohti Ruokolaa on edennyt jo Ketunkallion alueelle. Seuraavan reilun kuukauden ajan tien reunassa tehtävät kaivuut haittaavat muuta liikennöintiä Levysepänkadulla. Ajoittain liikenne kyseisellä tiellä joudutaan jopa katkaisemaan kokonaan.
– Maanrakennustöitä tehdään seuraavaksi Levysepänkadun reunassa, välillä Kankurinkatu ja Raumantie. Työn arvioitu kesto on noin kuukausi, kertoi urakoitsijan Rakenne-Kylänpää Oy:n edustaja Rami Viheriälaakso.

Ajoittain Levysepänkadulla joudutaan läpiajoliikenne sulkemaan.
– Toki siitä pidämme huolen siitä, että pelastusajoneuvot pääsevät alueelle, samoin tonteille ajo on koko ajan sallittua. Mutta heidän, jotka käyttävät Levysepänkatua vain läpiajoreittinä, toivoisimme nyt etsivät muita vaihtoehtoisia kulkureittejä, painotti Viheriälaakso.
– Lisäksi turvallisuussyistä kehotamme kaikkia pysymään etäällä työkoneista ja noudattamaan alueella annettuja ajo-ohjeita ja -opasteita.
Niin Rami Viheriälaakso kuin urakan tilaajien Uudenkaupungin Veden ja Vakka-Suomen Voiman edustajat toivovat erityisesti vanhempien neuvovan lapsille turvalliset reitit kouluun ja harrastuksiin rakennustyövaiheen ajaksi.