Korihailta nappisuoritus liiga-avauksessa

0

Paluu Korisliigaan, täpötäysi kotikatsomo ja vahvat alkuhehkutukset ennen peliä. Siinä elementit, jotka veivät parhaan terän haiparven startista Lapuaa vastaan. Kun alkujännityksen tuomat perhoset olivat lennelleet tiehensä, alkoi homma kulkea.

Korihaiden puolustus oli erittäin aktiviista ja toisiaan tukevaa. Vierasjoukkueen peli meni yksilöiden sähläykseksi ja petokala paineli makoisaan avausvoittoon numeroin 85-63 (46-30).

Isäntien heikko hetki tuli neljännen jakson alkuun, kun vierasjoukkueen paikkapuolustus jämähti silmille. Pitkän kuivan kauden päätti Mikael Herbertin kolmonen, joka lopulta vapautti kotijoukkueen pelin ja loppu olikin Korihaiden näytöstä.

Dominique Lee toi alusta asti energiaa Korihaiden peliin. Ensimmäisen ammattilaisottelunsa pelannut Lee nakutti 23 pinnaa. Ajoittain yli-innokkaastikin hyökännyt Reginald Bratton sai kasaan 14 pistettä. Emmanuelle Holloway pussitti 11 paunaa, mutta osoitti olevansa todella nopeakätinen veijari. Tilastoihin tuli neljä riistoa ja mahdollisuuksia oli useampaankin.

Marcus Van oli yllättävänkin dominoiva korin alla, vaikka Lapuan jenkit olivat Vania pidempiä. Ikitaistelija nosteli yhdeksän pinnaa ja repi 13 levypalloa.

Pelit jatkuvat sunnuntaina Joensuussa. Sarjan ennakkosuosikki Kataja ottaa haiparven vastaansa kotiareenallaan.